marți, mai 10, 2011

"11 mai cutremur la Roma": isteria cetatenilor

Nu credeam ca va fi necesara interventia primariei din Roma cu privire la zvonurile care circula pe internet si nu numai, legate de cutremurul "anuntat" pentru ziua de maine aici!

Am glumit si noi ca mai toti "romanii", la bar sau cu parintii in fata scolii. Dar iata ca tocmai am primit un comunicat OFICIAL din partea primariei, unde autoritatile fac apel la CALM!

Intervine nici mai mult nici mai putin consilierul primarului Alemanno, Gianluigi De Palo care le cere localnicilor sa stea linistiti, sa nu mai bombardeze primaria cu telefoane, ROMA NU ESTE SITUATA INTR-O ZONA SEISMICA si DA, MAINE SCOLILE SUNT DESCHISE. Apoi se adreseaza mamelor: puteti trimite linistite copiii la scoala!

Ce sa zic... mai ca ma duc si eu maine la un picnic:-)

2 comentarii:

Iasi spunea...

Buna
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-lantul-amintirilor.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice).
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
Va doresc toate cele bune.

liana spunea...

iar vesti de genul asta?!