miercuri, decembrie 09, 2009

Cum au votat romanii din Italia turul II PrezidentialeRemarcam faptul ca la Torino, unde la turul I sute de oameni au fost nevoiti sa renunte la vot datorita numarului mic de cabine la dispozitie, s-a inregistrat cel mai procentj in favoarea lui Traian Basescu. Cel mai mic procent Basescu l-a obtinut la Trieste, in nordul Italiei.
Am subliniat sectiile unde Traian Basescu a obtinut mai mult de 80% din voturile valabil exprimate.

(Sursa: elaborare M. Cajvaneanu dupa date Gazeta Romaneasca) Click pe foto pentru MARIRE

2 comentarii:

Dacic Dracon spunea...

Evident ca la stiri s-a dat ca a castigat Geoana. Am un prieten care a fost in comisia de votare si imi spunea ca erau contrariati ca la stiri se dadea asa ceva cand ei raportasera altceva.

Cylex it spunea...

In mod sigur nu aici trebuia sa apara mesajul eu, dar nu gasesc nici o alta modalitate de a intra in contact cu tine. Ma numesc Daniela si voiam sa iti semnalez tie si tuturor romanilor din Italia ca in momentul de fata se desfasoara un concurs de pareri cu 500 de premii garantate pe www.cylex.it Sper sa vina cati mai multi romani si italieni din Italia sa isi aleaga premiile. Iti multumesc frumos pentru atentie si scuze de comment-ul asta total nelalocul lui. Sarbatori fericite!